Egy szolgáltatási pont kiépíthetőségét a helyszíni műszaki felmérés határozza meg, amely díjmentes. A belépési díj (7 985 Ft) tartalmazza a telepítési költségeket, amely az antenna és a távközlési berendezések kihelyezéséből, és legfeljebb 20 méter UTP kábel beépítéséből áll. Ha az ingatlan nem alkalmas az antenna egyszerű konzolon való kihelyezésére, és/vagy bonyolultabb kábelezést kell alkalmazni, annak pluszköltségei az ügyfelet terhelik.

bekotes menete1    Amennyiben átjátszó állomásunk szabad szemmel nem látható, úgy a szolgáltatás nem működik, a kiépítést nem végezzük el. 
bekotes menete3   Amennyiben átjátszó állomásunkat a közelben lévő növényzet takarja, helyszíni méréssel vizsgáljuk a kapcsolat minőségét.
bekotes menete2   Tiszta rálátás esetén a kapcsolat 100%-ban működőképes. Az antenna típusa a helyszín és az átjátszó állomás távolságának függvényében kerül kiválasztásra.
bekotes menete4   A legtöbb esetben antennáinkat a ház oldalára, tetőárbócra, széldeszkára szereljük. Ezek kiválasztása függ az antenna méretétől. Az antennától UTP kábellel van lehetőség a távközlési berendezéshez eljutni.
SCROLL TO TOP